LA PRÈVIA | SPAR GIRONA – ARKA GDYNIA

LA PRÈVIA | SPAR GIRONA – ARKA GDYNIA

Aquest dimecres a les 19:15 h  tindrà lloc la jornada 7 de l’Euroleague Women. El partit s’emetrà per Esport3.

Després de superar al Basket Landes -i al Perfumerías Avenida a la LF Endesa-, les nostres jugadores es tornen a vestir de gala per rebre l’Arka Gdynia. En cas de guanyar al cuer del grup B, les nostres jugadores confirmarien el bon moment de forma, i és que les d’Alfred Julbe ocupen actualment la tercera posició.

EL RIVAL

Inici complicat que ha tingut el conjunt polonès en aquesta nova edició de la millor competició continental. I és que les de Gundars Vetra només han aconseguit una victòria -a la jornada 4, el Gdynia va aconseguir guanyar al Famila Schio per 71 a 67-.

Un樂威壯
5 potent

Plantilla curta del conjunt polonès i que han posat tot el seu potencial en el cinc inicial. Sens dubte, la seva estrella és Alice Kunec. L’aler destaca per la seva velocitat i el seu tir fiable (mitjana de 18,8 punts per partit, 51,7% T2 i 36,7 % T3).

L’atac exterior el completa la base Klara Lundquist (9,3 punts per partit) i Marissa Kastanek (8,8 punts per partit), sent aquesta última la referència de l’equip en el tir de tres.

Tot i tenir ben cobert el perímetre, l’equip té un joc interior poderós amb Megan Gustafson (16 punts per partit i 8,2 rebots) i Morgan Bertsch.

L’últim precedent entre els dos equips va ser la temporada 19/20, partit jugat a Palau i guanyat (71 a 69) amb un tir a l’últim segon de Naignouma Coulibaly.

LA LLIBRETA DEL PARTIT

“L’equip li ha costat molt agafar aquest ritme. Que vingui el cuer no vol dir res. Qui s’ho agafi com si sense fer un esforç guanyarem s’equivoca. El cos tècnic i el vestidor sap que això és una oportunitat de fer tot el que hem fet fins ara d’una manera sòlida”, ha destacat la segona entrenadora Laura Antoja.

Attachment