SOLIDEO, NOU PATROCINADOR DE L’SPAR GIRONA

SOLIDEO, NOU PATROCINADOR DE L’SPAR GIRONA

Solideo, empresa d’energies renovables especialitzada en instal·lacions fotovoltaiques, ha estat presentada com a nou patrocinador de l’Spar Girona.

A l’acte de signatura ha assistit, per part de Solideo, Rafa Reyes, CEO de Solideo, Angel Baños, gerent i Maria Fraile, directora executiva. Per part de l’Spar Girona, el director general, Xavi Fernández.

Rafa Reyes s’ha mostrat il·lusionat i ha destacat que des de Solideo estan “molt contents de patrocinar l’Uni Girona, ja que transmet valors molt semblants als nostres. Quan ens van explicar la filosofia del club ens vam sentir molt identificats amb la seva cultura de l’esforç, ja que és un club que ha començat des de 0 i ha arribat on ha arribat. Nosaltres també hem vist l’esforç traduït en èxit”.

Per altra banda, el director general de l’Spar Girona ha adreçat unes paraules de benvinguda a la nova empresa col·laboradora: “Volem donar la benvinguda a Solideo. Agraïm el seu suport per apostar pel nostre club i esperem compartir moltes alegries en aquesta temporada”.

Solideo espera que aquest patrocini ajudi a assolir els reptes més grans en l’àmbit esportiu de l’Spar Girona en la temporada 2021-2022. També, que contribueixi a la visibilització de l’esport femení i, en general, a la representació equitativa de la dona en tots els àmbits. Donat que el sector tecnològic comparteix amb l’esportiu la infrarepresentació femenina, Solideo aposta pel canvi.

Per la nostra part, volem agrair a la marca el seu compromís i la seva aposta per nosaltres.

 

Attachment