LA PRÈVIA | Spar Citylift Girona – Arka Gdynia

LA PRÈVIA | Spar Citylift Girona – Arka Gdynia

L’equip vol retrobar-se amb la victòria davant de la seva afició.

LA PRÈVIA | Spar Citylift Girona – Arka Gdynia

L’Spar Citylift Girona no arriba en el millor moment per al partit contra l’Arka Gdynia. En un moment de canvis i dificultats, l’equip d’Eric Surís vol retrobar-se amb la victòria a casa.

Davant tindrà a l’equip de Gundars Vetra que ja en la primera volta es va emportar la victòria després d’un partit molt ajustat que es va decidir en els últims segons (71-69) on el bon ritme anotador i la insistència permanent de les de Girona no va ser suficient per a guanyar al Gdynia que ja des d’un principi va sortir molt endollat.

Les poloneses es van enfrontar en l’anterior jornada al líder de la classificació, el Fenerbahce, i van sumar una nova derrota al seu caseller (52-80). El conjunt visitant arrossega des de finals de 2019 resultats dolents i arriba en igualtat de condicions a Girona, ja que tots dos equips compten amb 3 victòries i 7 derrotes.

Les d’Eric Surís no arriben a la jornada 11 d’Eurolliga amb les millors sensacions. Després de les derrotes de la setmana passada, la lesió d’Helena Oma i els canvis que ha patit l’equip amb la marxa de Brittney Sykes i Rosó Buch i les noves incorporacions, la plantilla encara es troba en una fase d’adaptació. En l’anterior jornada no van poder vèncer al Sopron, rival directe en la classificació, i es van complicar la seva presència en la competició. Amb el partit contra el Gdynia tenen la possibilitat de tornar a enganxar-se al grup i continuar competint.

En roda de premsa prèvia al partit d’aquesta nit Eric Surís ha dit que “l’equip té moltes ganes i molta energia per intentar revertir aquesta situació. No agrada acumular derrotes i sobretot volem oferir bons partits a la nostra gent. Hem parlat molt aquesta setmana, hem treballat per corregir errades però sobretot hem treballat molt per saber que aquests moments són els que construeixen l’equip i el fa fort. ”

Del rival ha comentat que “podia semblar, pel nom, la ventafocs del grup però ja vaig avisar i va quedar molt clar quan va aplastar al Botas, un equip amb un pressupost altíssim de Turquia, a la fase prèvia per entrar a l’Eurolliga”. També creu que “està sent un rival molt incòmode per tots els equips del grup, estan competint molt bé gairebé tots els partits i han aconseguit victòries de mèrit a domicili. És un equip molt ben construït i molt compacte.”

Laia Palau, capitana de l’equip juntament amb Núria Martínez, ha avisat de la importància de l’enfrontament “és un partit molt important de cara a no perdre de vista l’Eurolliga ni l’Eurocup. Serà un perfil de partit de molta lluita.”

De l’arribada del nou fitxatge de l’equip i la possibilitat que tingui els seus primers minuts a Fontajau ha dit “estic molt contenta amb l’entrada d’Abby Bishop perquè primer, és una jugadora de la selecció australiana i amb això ja t’estàs assegurant un nivell alt i també perquè les jugadores australianes en general saben fer-ho tot amb una duresa bastant contundent. És una jugadora experimentada en el món del Bàsquet i segur que ens ajudarà moltíssim.”

 

Attachment