VICTÒRIA MOLT TREBALLADA EN UN ESCENARI ATÍPIC (SPAR CITYLIFT GIRONA 70 – ARKA GDYNIA 68)

VICTÒRIA MOLT TREBALLADA EN UN ESCENARI ATÍPIC (SPAR CITYLIFT GIRONA 70 – ARKA GDYNIA 68)

L’equip ha sabut canviar la dinàmica davant d’un rival directe.

SPAR CITYLIFT GIRONA 70 - ARKA GDYNIA 68

L’Spar Citylift Girona ha començat el primer quart de la millor manera, les gironines han sortit endollades al partit i ha estat Laia Palau l’encarregada d’obrir el marcador. L’equip d’Eric Surís s’ha trobat còmode a la pista i ha jugat amb velocitat fins que, després d’un temps mort demanat per l’equip visitant, les coses han canviat. Les catalanes han baixat el ritme en defensa i les de Polònia l’han aprofitat per a posar-se per davant en el marcador. (18-20)

El segon quart ha estat molt dividit, tots dos equips han sabut aprofitar els espais per a jugar amb velocitat i han tingut encert a l’hora d’anotar. El nou fitxatge de l’equip local, Abby Bishop, ha debutat en la pista i ha aconseguit anotar els seus primers punts com a jugadora del Spar Citylift. Finalment el partit ha anat al descans amb el marcador a 33-38 després d’una bona feina en defensa de les visitants que ha impedit que l’equip d’Eric Surís empatés el quart.

Sonja Vasic ha estat l’encarregada d’igualar el partit res més sortir dels vestuaris però la dinàmica ha continuat sent la mateixa, tots dos equips es trobaven còmodes en la pista i s’han viscut moments de molta igualtat. Amb el pas dels minuts l’equip d’Eric Surís s’ha anat desinflant en atac i ha començat a tenir algun error que ha fet que el quart acabés, una vegada més, amb el marcador favorable per a l’Arka Gdynia (52-55).

El conjunt català ha sortit per totes en l’últim quart i ha aprofitat totes les ocasions per a retallar distàncies, finalment ha estat Abby Bishop la que ha posat a l’equip local a un punt del rival i a partir d’aquí les d’Eric Surís han intentat mantenir fins al final l’avantatge. A 18 segons del partit l’Arka Gdynia ha empatat el partit i ha estat Mima Coulibaly la que ha donat la victòria per a l’equip local després d’anotar mancant 6 dècimes per al final.