LA PRÈVIA | SPAR GIRONA – AL-QÁZERES

LA PRÈVIA | SPAR GIRONA – AL-QÁZERES

Foto: David Subirana

“Es tracta d’anar complint amb els partits ajornats i es dóna la circumstància que el Càceres ha fet força canvis des d’aquell moment”. Després de moltes jornades, l’Spar Girona recupera avui un dels partits ajornats de la primera volta. Després de 8 jornades, l’Al-Qázeres arriba a Fontajau amb moltes baixes. I és que Jacinto Carbajal no pot fer jugar la nord-americana Alexis Jones, Petra Zaplatova, Fiona Odwyer. Tampoc podrà comptar amb Merve Aydin i la grega Mariella Fasoula, que van sortir de l’equip, com María Romero (Barakaldo, LF2) i Becca Hittner (Guipúscoa).

Tot i les baixes de l’Al-Qázeres, les nostres jugadores no es podran adormir. Amb molts partits de la Lliga Femenina Endesa, Alfred Julbe reconeix que l’equip ja pensa amb la bombolla d’Eurolliga de Schio. “Mirar d’estar tan concentrades com sigui possible i de treure el màxim profit al fet competitiu, amb tot el que ara comença a estar al cap de tothom, que és la bombolla de l’Eurolliga malgrat que en el camí també tenim partits de la lliga”.

Penúltim classificat amb 5 victòries i 13 derrotes, les extremenyes només han aconseguit guanyar un dels últims 6 partits. L’última derrota va ser dissabte a la pista de l’Euskotren (81-69). Des que van tornar a la Lliga Femenina la temporada 2016-17 s’han enfrontat vuit cops i la balança sempre s’ha decantat a favor nostre.

Attachment