Victòria plàcida de l’Spar Girona (Spar Girona 85 – 37 Al-Qázeres)

L’Uni Girona ha superat un Al-Qázeres sota mínims. Tot i un bon segon quart de les visitants, amb només 4 jugadores professionals, les gironines han dominat des del primer segon el partit -destacant l’estil vertical de les gironines i el domini del rebot ofensiu- per imposar-se per 85 a 37.

El primer quart ha estat una exhibició de bon joc, tant en l’àmbit ofensiu com en el defensiu. La bona defensa i la lluita del rebot han donat una clara avantatge a l’Uni. I és que fins al 6:46 no ha arribat la primera cistella de l’Al-Qázeres per part de Llorente. Amb una Chelsea Gray marcant el temps del partit, una Eldebrink dominant l’aspecte ofensiu, i una Araújo lluitadora sota cistella (4 rebots al primer quart), l’Uni ha dominat com ha volgut el primer quart. La segona cistella de les extremenyes ha arribat per part de Hart quan el temps marcava 3:24. Sense frenar, l’Spar ha dominat per 25 a 6 (11/23 en tirs de camp).

Tot i el primer triple de Paola Ferrari, l’Al-Qázeres ha sorprès en l’inici del 2n quart marcant un ritme de partit molt alt. De fet, un parcial de 0 a 8 ha trencat l’esquema gironina. Per sort, una cistella d’Elonu ha frenat la mala ratxa. Amb unes visitants amb un estil molt vertical -gràcies a una sorprenent Christinaki (11 punts al descans), l’Uni s’ha agafat de la bona mà de Paola Ferrari per mantenir la distància en el marcador (33 a 19). El temps mort de l’Uni ha posat pausa a l’estil de joc de les visitants. Un 2+1 de Chelsea i un bon moviment de Vasic han posat el 40 a 24. Dues cistelles consecutives d’Araújo i dos triples seguits de Vasic han posat la màxima en el marcador (+26, 50 a 24).

Amb més cansament, el ritme ha canviat radicalment. De més velocitat en el joc, ambós equips s’han mostrat erràtics de cara a cistella. L’estil vertical dels dos equips ha canviat completament per un joc més pausat (52 a 28). Amb experiència, Laia Palau ha penetrat a cistella. Tot seguit, un rebot ofensiu de Labuckiene ha posat el +28. Ella mateixa ha estat l’encarregada de posat el 58 a 28. Seguidament, quan faltaven 5 minuts pel final del 3r quart, Elonu ha posat el 60 en el marcador. Amb Vasic dominant des de la mitja distància, l’Uni s’ha imposat en el 3r quart per 67 a 30.

La primera cistella de l’últim quart ha tardat en arribar. Fins el 8:14, Araújo no ha aconseguit la primera cistella de l’Uni. La primera de l’Al-Qázeres no ha arribat fins el minut 5, amb un triple de Christinaki. Amb ambdós equips desconectats del joc per la diferència, l’Spar s’ha imposat per 85 a 37.