LA PRÈVIA | SPAR GIRONA – BASKET LANDES

LA PRÈVIA |  SPAR GIRONA VS BASKET LANDES

Aquest dimecres l’Spar Girona s’enfronta al partit ajornat del Basket Landes (corresponent a la Jornada 13 de l’Euroleague Women). Partit molt important pel futur a Europa i és que en cas de superar a les franceses, les d’Alfred Julbe es classificarien pels quarts de final, arribant per segona temporada consecutiva al top 8 d’Europa.

Laura Antoja esmenta que no saben fer funcionar l’equip d’una altra manera que empenyent-lo a “guanyar sempre”, perquè preveure i “apostar per una cosa que no saps què serà és molt perillós”.

Basket Landes

Superar a l’equip francès serà una tasca molt complicada: el Basket Landes vindrà amb la moral molt alta després de sorprendre el Sopron Basket per 61 a 52 (partit corresponent a la jornada 14).

No obstant això, els precedents són molt positius per a l’Spar, i és que al partit d’anada el conjunt gironí va fer un partit impecable en defensa, frenant a la directora de l’orquestra francesa Céline Dumerc i al seu conjunt.

Malgrat no tenir a Sophie Cunningham, que segons Antoja era una d’aquelles “peces en les quals havies de posar el focus per parar a l’equip”, es tracta d’un conjunt molt complet i és que el Landes compta amb moltes més jugadores de talent com Regan Magarity (13 punts per partit i 9,8 rebots), Marine Fauthoux (12,8 punts i 3,8 assistències) i Marianna Tolo (10,6 punts i 5,2 assistències), entre d’altres.

LA LLIBRETA DEL PARTIT
“Ara tenen molta més versatilitat i mobilitat exterior. Les jugadores són més penetradores, tenen molta actitud, molta velocitat, juguen col·lectiu i en accions de rebot ofensiu van a mort”, valora Antoja sobre l’equip rival amb el qual s’enfrontaran aquest dimecres.

Attachment