TEISA renova el seu compromís amb l’Spar Girona

TEISA renova el seu compromís amb l’Spar Girona

L’empresa d’autobusos és proveïdora del club de bàsquet des dels seus inicis

El club de bàsquet Spar Girona i el grup gironí TEISA han renovat l’acord per ampliar el seu compromís de vinculació que porta vigent des dels inicis del club. TEISA disposa d’un autobús vinilat amb els colors de l’Spar Girona, amb la clara intenció de donar suport i difondre la imatge del club arreu. L’empresa d’autobusos de les comarques gironines seguirà sent el proveïdor del club durant els seus viatges per carretera per Espanya i per Europa.

Àlex Gilabert, gerent de TEISA, explica que «estem molt contents de poder renovar aquest conveni que basicament és una obligació, ja que ens sentim molt còmodes amb l’Uni Girona, que és del territori com nosaltres».

Per a Gilabert, seguir l’acord amb el club gironí significa «donar un impuls a l’esport femení que al final està la primer nivell i no té la visibilitat que es mereix. Estem aquí pel que necessitin».

Xavi Fernández, director general de l’Spar Girona, ha destacat que «és un orgull per a nosaltres poder comptar amb marques de la província que fa tants anys que confien en el nostre projecte. Part dels nostres èxits també són fruit de col·laboracions com aquesta».

TEISA, presents a quasi tot el territori gironí i part del barceloní

La companyia TEISA (Transports Elèctrics Interurbans SA) és una empresa familiar que es va fundar el 13 de març del 1920 a Banyoles a partir d’una iniciativa empresarial singular i innovadora fa més de 100 anys. Quan es va fundar, va posar en funcionament dos òmnibus elèctrics impulsats per bateries que es recarregaven mitjançant l’energia nocturna sobrera de centrals hidroelèctriques del Pla de l’Estany.

Compta amb 65 línies de transport regular i a demanda i amb un centenar de rutes escolars i de transport adaptat, a més d’oferir serveis turístics i d’excursions d’àmbit nacional i circuits internacionals en autocar. TEISA és present a gran part del territori gironí i part del barceloní, ja que dona servei a poblacions com Sant Feliu de Guíxols, Girona, Banyoles, Olot, Ripoll, Camprodon, Puigcerdà, Figueres, Santa Coloma de Farners, Sant Hilari Sacalm, Sant Celoni, Vic i Barcelona, entre d’altres.

El 2019 van rebre un reconeixement per apostar per la sostenibilitat en les flotes de vehicles i als últims tres anys han invertit set milions d’euros en la renovació de busos i d’autocars.

Attachment