LA PRÈVIA | SPAR GIRONA – CAMPUS PROMETE

LA PRÈVIA | SPAR GIRONA – CAMPUS PROMETE

Demà es disputarà el partit ajornat corresponent a la Jornada 19 de la LF Endesa

Després de la Copa de la Reina 2022, comença la ronda final de la LF Endesa. I quina millor manera de començar-la que amb un seguit de partits a Fontajau. I és que, en aquest cas, l’Spar Girona s’enfrontarà al Campus Promete el pròxim dijous 31 de març (20:00h, Canal FEB).

“Són dies durs mentalment i físicament, però és una setmana per treballar i tirar-la endavant. Amb serietat i concentració hem de superar tots els dubtes, el cansament i el desànim que hi pugui haver”, expressa Laura Antoja.

No ens podem aturar, perquè això segueix i hi ha un altre títol al davant pel qual lluitar. “Cada partit d’aquests que venen ens pot apropar o allunyar, o bé ens pot posar en millors o pitjors condicions per lluitar-lo. Demà s’ha de fer un bon partit, s’ha de guanyar i s’han de superar totes aquestes condicions”, explica la segona entrenadora de l’Uni.

El Promete, rival a batre
Al partit d’anada, les d’Alfred Julbe van perdre en la seva visita al Palacio de Deportes de La Rioja per un marcador final de 68 a 46. “Ens van enganxar en un molt mal dia. Crec que les jugadores se’n recorden perquè va ser un partit clau per a nosaltres i, evidentment, no el volem repetir”, recorda Antoja amb desànim.

Les de Cesar Aneas arriben a la lliga amb quatre derrotes consecutives. Malgrat això, l’equip compta amb jugadores de molt nivell com les bases Aina Ayuso i Paula Estebas, “dues jugadores amb molta capacitat de penetració i que finalitzen molt bé cap a dins. A més, Estebas té un bon tir exterior”, valora la tècnic de les gironines, que alhora ens comenta que han d’intentar que no les desequilibrin, ja que si ho fan “tenen tot un arsenal de tiradores a fora com Jovana Nogic, Bojana Kovacevic al quatre, Burani, i tota una sèrie de jugadores molt efectives en la línia de tres”. Si això no fos suficient, en el joc interior compten amb Diarra i Geldof, que “carreguen molt bé el rebot ofensiu i guanyen bé els espais dins la zona”.

Tot i que són un equip molt complet, la dotzena posició que ocupen a la lliga determina que “estem molt per sobre d’elles, i això ho hem de demostrar. Hem d’estar atentes a totes les seves virtuts i tenir clar que no les podem deixar estar còmodes a la pista. Agressivitat, intensitat i concentració i el partit anirà bé”, esmenta Laura Antoja.

LA LLIBRETA DEL PARTIT
Les d’Alfred Julbe estan més alertes que abans i això és important. “Juguem a casa, així que no hi pot haver excuses. Si nosaltres anem amb acció, amb bona actitud, amb intensitat i amb concentració, el partit el tirarem endavant”, finalitzava Antoja.

Attachment