SERVEI S.A. RENOVA EL SEU COMPROMÍS AMB L’SPAR GIRONA

SERVEI S.A. RENOVA EL SEU COMPROMÍS AMB L’SPAR GIRONA

Servei S.A., Lloguer i Rènting de carretons elevadors, apiladors, transpalets i plataformes elevadores de persones, a Barcelona, ​​Girona, Tarragona i Lleida, renova el seu compromís amb l’Spar Girona.

A la signatura de l’acord hi ha assistit, per part de l’Spar Girona, el director general Xavi Fernández; per part de Servei SAU, la directora Sofia Gabarró i Taulé, acompanyada per l’equip comercial i logístic de Servei SAU a Girona, Sandra Sanchez, Tania de la Torre, Ángela Tena i Pilar Diaz i el director comercial Jordi Guillamet i Morer.

Sofia Gabarró s’ha mostrat molt contenta i ha valorat l’acord de renovació: “Orgulloses de continuar col·laborant i ampliar la participació i esponsorització amb l’Uni Girona, amb els valors de l’esport i també per la part d’esport femení. Ens agrada estar arrelats en el territori en el qual treballem”.

El director general de l’Spar Girona ha manifestat que “Estem molt contents de continuar un any més amb Servei SA. És un orgull veure créixer l’Uni Girona dia a dia i que empreses com Servei SA continuïn identificats amb els nostres valors”.

Per la nostra part, volem agrair a l’empresa el seu compromís i la seva aposta per nosaltres un any més.

 

Attachment