LA PRÈVIA | SPAR GIRONA – CAMPUS PROMETE

LA PRÈVIA | SPAR GIRONA – CAMPUS PROMETE

Després de jugar 3 partits en 6 dies, l’Spar Girona ha pogut preparar la següent jornada amb més antelació. En la jornada 26, el nostre conjunt rep el Campus Promete. Tretzenes a la classificació, les de Logroño arriben a Fontajau amb ganes de guanyar, i és que a la jornada 25 el conjunt visitant va perdre contra el Bembibre.

Tot i les tres victòries consecutives, Sonja Vasic reconeix que el conjunt espera tornar al mateix joc que el d’abans de l’aturada FIBA. “No estem en un moment que esperàvem estar després de la Finestra FIBA. La lesió de la Chelsea va ser una sorpresa. Tot i això volem pujar el nivell. Els últims partits ens ha costat molt. Volem jugar més bé. A veure si diumenge podem fer un pas endavant per tornar al joc previ a la finestra”.

Per tornar al joc d’abans, el nostre conjunt haurà de seguir treballant per retrobar-se en la defensa. “Ens està donant resultats dependre més de la defensa. En atac pot haver-hi alts i baixos. Però amb una defensa més agressiva podem millorar. Últimament ens costa trobar aquesta agressivitat i estar en bons llocs. Espero que aviat tornem al camí de gener”.

Sonja Vasic també va valorar el sorteig de la Copa de la Reina”. Al final, no és mala sort, si vols guanyar has de superar a les millors. La Copa no serà fàcil. Millor tenir un dia més lliure per descansar i treballar quelcom si és necessari. A la Lliga Femenina Endesa s’està veient que hi ha molts equips bons. Tots els camins són complicats”.

Attachment