VICTÒRIA SÒLIDA DE L’SPAR GIRONA (SPAR GIRONA 93 – 57 CAMPUS PROMETE)

Nova victòria de l’Spar Girona. Des de bon començament, el nostre conjunt ha dominat el marcador (93 a 57) gràcies a un ritme de partit molt alt i una bona pressió defensiva -que només ha estat trencada al tercer quart-. Cal destacar la gran actuació ofensiva de l’Uni -sis jugadores han superat els dobles dígits-, destacant a Frida Eldebrink i Giedre Labuckiene.

A diferència dels últims partits, el nostre conjunt ha començat amb la cinquena marxa posada. Amb un estil molt vertical, l’Spar Girona ha imposat el seu joc amb un parcial de 7 a 0 -triple de Vasic i quatre punts de Reisingerová-. Des de la llarga distància, el Campus Promete ha entrat al partit (7 a 3). Amb transicions ofensives ràpides, l’Uni ha trencat la defensa de les visitants, trobant espais a les bandes -triple d’Eldebrink-. De la bona mà de la sueca i del gran joc d’esquenes de Vasic -que ha arrossegat la defensa rival-, l’Spar Girona ha augmentat la distància en el marcador (18 a 4). Sòlides en defensa, les gironines han dominat el primer quart gràcies al bon encert a cistella (25 a 8, 10 de 16 en tirs de camp).

Tot i la cistella inicial de les visitants, Elonu ha contestat en la següent jugada. Labuckiene, inspirada en atac, ha anotat tres cistelles consecutives, posant la màxima del partit (33 a 10). El triple del Promete ha inspirat a Paola Ferrari, que s’ha apuntat al festival anotador. Tot i la bona dinàmica, les visitants han implantat un parcial de 0 a 5 per aproximar-se al marcador. Aquest avís no ha intimidat a les nostres jugadores i, des del domini del rebot, les cistelles han tornat a arribar, arribant a la cinquantena de punts a la mitja part (51 a 23).

A diferència dels dos primers quarts, ambdós equips els hi ha costat entrar al partit en el tercer quart. No obstant això, la primera cistella de la capitana ha tornat a obrir una gran dinàmica ofensiva -punts de VasicGiedre i Elonu, que ha fet 6 punts consecutius- (66 a 29). La diferència en el marcador ha portat al Promete a lluitar el tercer quart, i un parcial de 0 a 9 ha obligat a Alfred Julbe a demanar temps mort. La solució ha estat immediata i una gran jugada individual d’Eldebrink ha posat el +30 de nou. Cal destacar el bon tercer quart de les visitants i el seu bon percentatge anotador, que han anotat 25 punts (70 a 48).

L’inici de l’últim període ha estat calcat al del tercer assalt. No obstant això, Eldebrink, en un tres i no res, et pot reactivar a l’equip. I és que dues cistelles consecutives de la sueca han obligat a l’entrenador visitant a demanar temps mort. Frida ha estat la peça ofensiva del nostre conjunt i un tir seu des de la llarga distància ha tornat a posar el +30. Cal destacar el debut de Clàudia del Moral en la victòria de l’Spar Girona per 93 a 57.