LA PRÈVIA | SPAR GIRONA – FAMILA SCHIO

LA PRÈVIA | SPAR GIRONA – FAMILA SCHIO

“Era inevitable que tothom tingués al cap el partit contra l’Schio, sobretot quan elles han trencat el partit, i això ha fet que les rotacions fossin diferents des del principi”. Ja ho va dir ahir l’Alfred Julbe. Després que el Iekaterinburg s’imposés al tercer quart, el nostre conjunt, en part, ja va començar a pensar en el partit d’avui.

I és que la jornada 3 de l’Euroleague Women 20-21 tindrà un matx d’alt nivell. El Famila Schio i l’Spar Girona han fet els deures contra el TTT Riga. Ambdós conjunts han perdut contra la potència russa i avui a les 20:00 h (en directe a Esport 3) es decidirà qui, probablement, ocupa la segona plaça fins a la segona bombolla.

L’Spar Girona s’haurà d’esforçar de valent per cobrir la baixa de Frida Eldebrink. Veurem si Alfred Julbé torna a fer ús d’una llarga rotació per aquest partit.

Respecte al Schio, cal destacar la seva interior Sandrine Gruda, la pivot titular de la selecció francesa en els últims anys i cinc ideal de l’Euroleague 19-20. Les nostres interiors hauran de seguir amb la bona defensa per aturar el bon moviment de la francesa.

Attachment