L’EQUIP SEGELLA UNA GRAN VICTÒRIA PER TANCAR LA BOMBOLLA (SPAR GIRONA 85 – 81 FAMILA SCHIO)

El Famila Schio s’ha mostrat molt encertat en el primer compàs de partit -amb una espectacular Sandrine Gruda– De fet, passats els 3 primers minuts, les italianes ja portaven un alt percentatge en el tir 4/5. Tot i la bona capacitat ofensiva de les taronjes, una Araújo excepcional (6 punts al primer quart) ha mantingut a l’Uni en el partit. La guerra ha seguit amb l’ofensiva entre els dos conjunts, i és que l’encert dels dos conjunts (10/15 Spar Girona, 9/19 Famila Schio) han mantingut l’espectacle en el primer quart (23 a 21).

De la mateixa manera que ha acabat el primer quart ha començat el segon: un rebot ofensiu de Labuckiene no ha passat desaprofitat. Sonja Vasic, que s’ha perdut el tram final del primer quart per una ferida, ha tornat amb ganes de joc. Dues cistelles seves consecutives han obligat a l’entrenador del Schio a demanar temps mort (29 – 21). La pausa -i el bonus de les nostres- ha servit perquè el Schio recuperes les sensacions del primer quart. Tot i això, una bona ratxa en l’últim tram del segon quart de les gironines han servit per posar un +7 (46 a 39).

Els tres primers minuts, ambdós conjunts han continuat amb la directa (51 a 45). Però si hi ha una diferència entre els dos conjunts és a favor de l’Uni Girona: Laia Palau. La veterana ha fet un recital, tant en atac com en defensa, i ha demostrat que, tot i la seva edat, és de les jugadores amb més IQ de l’Eurolliga (55-45). Aquest avantatge de l’Uni ha servit perquè les visitants canviessin el xip. A partir d’aquest moment, un bon parcial -i amb una gran defensa- del Schio ha servit per tornar a entrar en el partit, portant el partit a l’últim quart amb un 61 a 60.

Tot i la primera ofensiva del Schio, l’Spar Girona s’ha mostrar sòlid a l’inici del primer quart gràcies a un triple d’Elonu (64 a 62). Les faltes han castigat al nostre equip. A falta de 5 minuts, el nostre equip portava 25 faltes personals, per només 15 del Schio. Un bon parcial de les nostres jugadores han fet respirar a l’equip, gràcies a la bona mà de Vasic i la feina de Labuckiene (76 a 71). Els minuts finals han sigut una salvatjada. Bona defensa. Faltes. Nervis. De tot. Una bona assistència de Pao ha servit per posar un +2 a favor. La rèplica ha estat inmediata, amb dos tirs lliures de Sandrine. Vasic ha fet ús del seu repertori per tornar a adelantar a les nostres (83 a 81). Finalment, l’Spar Girona s’ha acabat imposant per 85 a 81.