LA PRÈVIA | CASADEMONT SARAGOSSA – SPAR GIRONA

LA PRÈVIA | CASADEMONT SARAGOSSA – SPAR GIRONA

Gener. Mes de tornar a treballar. Mes de rutines. Mes de feina. Tot i que l’Spar Girona no ha deixat de treballar per les festes de Nadal -exceptuant algun dia festiu- per la quantitat de partits seguits de la Lliga Femenina Endesa -i que l’equip ha superat, com l’IDK Euskotren i el Gernika-, les nostres jugadores tornen a calçar-se per enfrontar un mes complicat. Un mes que anteriorment ja vam anomenar com a marató. I és que aquest 9 de gener, l’Uni Girona inicia un seguit de partits, destacant els 3 partits de la bombolla d’Euroleague de Schio que acabarà amb la finestra FIBA de final de mes.

Dit això -i després del partit ajornat contra l’Spar Gran Canària-, les del Casademont Saragossa seran les encarregades d’inaugurar aquest mes caòtic. Un conjunt on la primera volta va sorprendre i va estar a punt de trencar les aspiracions gironines. Tot i que l’Uni es va emportar el xoc per 68 a 60, les aragoneses van estar lluitant gairebé tot el partit.

“La Gatling és determinant. És MVP de la competició. Hem de tenir un joc d’equip que pugui compensar una individualitat. Destacant que tenen un bon roster. Haurem d’estar pendents d’ajudar i fer defenses alternatives. Forma part de tot el que estem fent amb l’Alfred”, destaca Laia Palau sobre el Saragossa.

Una de les claus serà tornar a oferir un gran nivell de joc. En el partit contra el Gernika l’equip gairebé no va aturar el ritme alt de partit.

Attachment