LA PRÈVIA | SPAR GIRONA – TENERIFE

LA PRÈVIA | SPAR GIRONA – TENERIFE

L’enfrontament es disputarà aquest diumenge 6 de març (18:05 h) per La Xarxa i Xala!

Després d’haver recuperat sensacions el passat dimecres contra l’Araski i d’haver rebut el comunicat FIBA en què s’anunciava que l’Spar Girona jugarà els quarts de final de l’Euroleague Women, el conjunt gironí buscarà sumar la segona victòria consecutiva contra el Tenerife.

Un partit molt especial, i és que Fontajau gaudirà de “El Partit de la Dona”. “És molt bonic. Volem que es valori a la dona i si a sobre ho podem fer nosaltres. Explicarem a dins del vestuari a les jugadores que no són d’aquí qui són les persones que porten a l’esquena. Sempre és un honor que el pavelló s’empleni pel Dia Internacional de la Dona”, ha explicat María Araújo a la Roda de Premsa.

Anàlisi del rival

Al partit d’anada, corresponent a la Jornada 8 de la LF Endesa, el nostre equip va demostrar el seu potencial imposant-se per un contundent 59 a 98 contra el Tenerife.

El joc intern del conjunt rival destaca amb jugadores com l’ala-pivot Theresa Plaisance (12 punts, 5,7 rebots defensius i 8,9 de valoració) i la pivot Zofia Hruscakova (9,1 punts, 5,7 rebots i 9 de valoració). També compten amb Gabriela Ocete, que des de la seva posició de base acumula 5,6 punts i 2,7 rebots.

Hi ha molts canvis respecte a la primera volta. Són un equip complet. Tenen jugadores veteranes com Ocete. Si l’aturem l’equip rival patirà una mica més. La clau podria ser parar a l’organitzadora de l’equip, destaca Araújo.

LA LLIBRETA DEL PARTIT

“Sempre que un equip que ve a jugar a Girona sempre ve amb molta motivació. Haurem de fer la nostra feina i respectar al rival com sempre i demostrar que hem de seguir amb aquesta bona dinàmica de l’Araski, ja que ens ve una molt bona setmana”, finalitza María.

Attachment