La Prèvia | Spar Girona – TTT Riga

La Prèvia | Spar Girona – TTT Riga

Foto: David Subirana

La primera vegada que l’Uni Girona va disputar l’Eurolliga, la temporada 2015-16, no va superar la primera fase. La segona vegada, la temporada passada, va ser 6è de grup. Ara, l’Spar Girona arriba al moment decisiu de l’Eurolliga convençut d’estar al davant d’una oportunitat històrica.

Tot i anar ben encaminades -gràcies a la gran bombolla de Fontajau-, haurem d’anar partit a partit. “Serà un problema si considerem que és en l’últim partit quan ens ho juguem tot. Els tres partits són igual d’importants i necessitem estar concentrats des del primer moment, com ho vam fer a casa”. De la mateixa manera que Alfred Julbe considerava un error pensar ja en el Famila Schio, Julia Reisingerová també confirmava el mateix missatge. “Pensem primer en el primer partit, després en el segon, i després en l’Schio. No hem vingut a descansar en els dos primers partits i competir només divendres”.

Després d’un temps a les ordes d’Alfred Julbe, que a la primera bombolla acabava d’aterrar al conjunt gironí, l’Spar Girona podria mostrar la seva millor cara. “La competició ens permet canviar el xip, és una cosa diferent, i tot i que ens esperem partits durs, tenim ganes de jugar-la i competir. En la primera bombolla feia poc que treballàvem amb l’Alfred, i ara, amb més temps, s’ha de veure els resultats”, destacava Reisingerová.

Tot i que el Riga va perdre els tres partits de Fontajau, el conjunt de Letònia no serà un rival senzill. Cal recordar que a la primera jornada ens van posar contra les cordes amb un parcial de 14-2 i que, per sort, van fallar el triple de la victòria en el darrer segon.

Attachment