LA PRÈVIA | SPAR GIRONA – UMMC IEKATERINBURG

LA PRÈVIA | SPAR GIRONA – UMMC IEKATERINBURG

Foto: David Subirana

Amb un dia de descans per ambdós conjunts, l’Spar Girona i l’UMMC Iekaterinburg arriben al dia d’avui amb la feina feta. I és que tots dos equips van guanyar els seus respectius duels de la primera jornada de l’Euroleague Women 20-21.

Les actuals campiones d’Europa, tot i alguna baixa i a l’espera de tornar a gaudir de Brittney Griner-, arriben més fortes que mai. Invictes a la seva lliga, el seu partit contra el Famila Schio el van dominar de principi a final, imposant-se per 83 a 61.

Amb jugadores com Jonquel Jones -capaç de fer esmaixades-, la MVP de les finals i campiona de la WNBA Breanna Stewart, la mítica Alba Torrens i altres jugadores, però no menys importants, com Courtney Vandersloot i Allie Quigley, l’Spar Girona haurà de fer un dels millors partits a Fontajau per imposar-se a les russes.

Segons el nostre entrenador, el nostre equip haurà d’estar “encertat des de fora”. Respecte a l’UMMC Iekaterinburg, “a dins intimiden molt, però hem de veure com podem minorar les seves qualitats. El que és clar és que haurem de fer un partit excepcional”, destaca Alfred Julbe.

Al nostre equip se li suma una baixa d’última hora. Frida Eldebrink. La sueca estarà de dues a tres setmanes de baixa després de confirmar-se un trencament fibril·lar a la cama esquerra.

 

Attachment