LA PRÈVIA |  SPAR GIRONA – VALÈNCIA

LA PRÈVIA |  SPAR GIRONA – VALÈNCIA

El dissabte vinent (19:00 h.) l’Uni Girona rep el conjunt valencià.

La bogeria de setmana de l’Uni Girona està a punt de finalitzar. Després de jugar el diumenge contra el Saragossa i el passat dimecres a Tenerife, aquest dissabte l’Spar Girona rep el Valencia (19:00 h) a Fontajau. Tres partits en sis dies. Una setmana que sembla que tardarà a acabar, i és que el diumenge viatjaran a Turquia per disputar la fase prèvia de l’Eurolliga.

Amb la mirada posada al dissabte, les nostres jugadores es trobaran amb un rival sòlid. El conjunt valencià ocupa actualment la 2a posició gràcies a una gran plantilla i un estil de joc que ha proposat l’entrenador Ruben Burgos i que, fins aleshores, està donant bons resultats. A més, les taronges són un clar candidat a emportar-se el títol de la Liga Femenina Endesa.

Eric Surís haurà d’estudiar de valent la manera d’intentar frenar la plantilla al complet, doncs possiblement serà el partit de més alt nivell del que va de temporada. Gairebé 6 jugadores sumen en anotació els dobles dígits, destacant la feina de l’escolta Rebecca Allen, màxima anotadora amb 14 punts per partit.

Per aquest partit, l’Uni Girona compta amb totes les jugadores. Cal destacar l’últim partit d’Araújo, que li va servir per ser part del cinc ideal de la jornada passada, i que Helena Oma ja està disponible pel nostre entrenador després de recuperar-se de la greu lesió.

Veurem si el nostre conjunt segueix amb la mentalitat de l’últim partit. I és que les nostres jugadores van castigar el plantejament inicial del Tenerife, certificant una gran victòria per 44 a 80 i sumant forces per encarar el tram final de la bogeria de calendari.

Attachment