LA PRÈVIA / SPAR GRAN CANARIA VS SPAR GIRONA

LA PRÈVIA / SPAR GRAN CANARIA VS SPAR GIRONA

L’enfrontament es disputarà aquest dissabte 26 de febrer (20:00h peninsulars) i es televisarà pel Canal FEB.

Després de jugar el passat dimecres a Fontajau, l’Spar Girona viatja avui a Gran Canaria per disputar la jornada 22 de la LF Endesa. Les d’Alfred Julbe buscaran recuperar sensacions després de caure contra el Landes i, en conseqüència, classificar-se per a l’Eurocup Women. “Per sort ens queden reptes bonics com l’Eurocup, així que la ment ja està posada en continuar treballant”, expressa María Araújo.

ANÀLISI DEL RIVAL

Al partit d’anada, l’Spar Gran Canaria va demostrar tot el seu potencial proposant un partit molt físic. Un enfrontament on, tot i la iniciativa del conjunt insular, no va ser fins a l’últim quart que les d’Alfred Julbe van revertir la situació i van obtenir la victòria per un ajustat 64 – 60.

“És un equip molt físic i tenen moltes oportunitats de rebots ofensius. Hem d’estar preparades i no relaxar-nos”, declara Araújo. I és que les gironines estan fent molt d’èmfasi al rebot i al box-out per tal de preparar-se i trobar-se més còmodes.

El joc exterior del conjunt insular destaca amb jugadores com l’escolta Maya Denise Caldwell (15’7 punts acumulats) i la base Valerie Adrianna Nesbitt (9’3 punts i un alt percentatge de rebots). El Gran Canaria ha incorporat recentment a Alexandrine Obouh Fegue, provinent del Tenerife a causa de la lesió de Koné.

LA LLIBERTA DEL PARTIT

“És un partit que costarà perquè venen de d’una bona dinàmica. Però també és positiu per a nosaltres seguir bé i poder trencar amb la seva ratxa”, valora Araújo sobre el partit que disputaran aquest dissabte.

Attachment