LA PRÈVIA | SPAR GIRONA – EMBUTIDOS PAJARIEL BEMBIBRE

LA PRÈVIA | SPAR GIRONA – EMBUTIDOS PAJARIEL BEMBIBRE

Les nostres jugadores volen celebrar la primera victòria amb l’afició de Fontajau

Sense temps per lamentar-se després de la derrota del dimecres passat davant el Valencia Basket, l’Spar Girona afronta d’aquí a cinc dies la primera cita de l’Euroleague Women.

Abans, concretament aquest diumenge a les 18:00 h, la formació gironina rep, un altre cop a Fontajau, al Bembibre, un equip que ha modificat àmpliament la seva plantilla per iniciar la 10a temporada a la LFEndesa.

EL BEMBIBRE BUSCA SUMAR

El conjunt visitant arriba a Fontajau amb la idea clara de voler sumar. I és que el Bembibre no ha començat de la millor manera la competició estatal. En la primera jornada, l’Embutidos Pajariel va perdre a casa contra l’Ensino (50 a 67). En la segona jornada, tot i la gran millora, el Bembibre va acabar cedint contra l’Araski, que es va imposar per 43 a 50.

Respecte a les rivals, Iho López considera que el “Bembibre és un equip jove que voldrà córrer i donar molt de ritme el partit. Haurem d’aturar-les i portar al joc al nostre terreny. A més tenim el factor del públic, que ens influeix molt”.

Per aquest partit, Pepe Vázquez tornarà a disposar de les deu jugadores que van competir en l’anterior jornada.

SENSE TEMPS PER LAMENTAR-SE

Sembla que la derrota del passat dimecres no ha afectat l’equip, perquè les jugadores segueixen amb molta motivació per encarar els següents partits: “L’equip està bastant bé. Van fer una molt bona primera part, però finalment van fallar les forces, ja que no hi havia tantes rotacions, no teníem tanta energia, però l’equip mira endavant i segueix en la línia del bon treball i bons entrenaments”, va destacar Iho López.

PRECEDENTS

Els dos últims precedents contra el Bembibre són molt positius. La temporada passada, les nostres jugadores van superar tant a l’anada (46 a 77) com a la tornada (87 a 69) a l’Embutidos Pajariel.

RODA DE PREMSA

Attachment