LA PRÈVIA | BASKET LANDES – SPAR GIRONA

LA PRÈVIA | BASKET LANDES – SPAR GIRONA

Aquest dimecres a les 20:00 h  tindrà lloc la jornada 6 de l’Euroleague Women. El partit s’emetrà per Esport3 i TV Girona.

La carrera per classificar-se pels quarts de finals de l’Euroleague Women no para. Amb el Sopron dominant el grup B, tots els altres conjunts han iniciat una guerra en cerca d’una plaça europea.

Ja es va dir fa temps, però en aquest grup “tothom pot sorprendre a tothom”. És per això que l’Spar Girona viatjarà a França amb l’objectiu de tornar a sorprendre fora de casa, calcant el partit contra el Famila Schio.

Tot això no serà fàcil, i és que a mesura que avancen les jornades, els equips estan més forts.

EL RIVAL

A cada jornada d’Eurolliga, l’Espace François Mitterrand es converteix en una olla a pressió on jugadores com Celine Dumerc (base mítica de França), Marianna Tolo (13,6 punts i 6 rebots per partit), Sophie Cunningham (14 punts i 7 rebots per partit) i Kendra Chery. Una gran plantilla, amb el talent jove de Marine Fauthox (una de les grans promeses franceses) , converteixen al Basket Landes en un candidat a passar de ronda.

No obstant això, les actuals campiones de la lliga francesa són un equip dominador i, com també nosaltres, les franceses també van sorprendre les semifinalistes de la temporada passada: el Fenerbaçhe.

LA LLIBRETA DEL PARTIT

“Són 10 jugadores que es reparteixen els minuts, totes superant els 15 minuts. Aporten molt i tenen tres puntals molt importants, com la Dumerc, amb bon tir de tres i agressivitat a l’1 contra 1 i gestora del ritme de partit. Les segones espases són bones jugadores amb capacitat de tirar”, ha destacat Antoja sobre les franceses. “Si aconseguim imposar el nostre joc, que és accelerar el ritme i no deixar-les ordenar tornarem amb la victòria”, ha finalitzat la segona entrenadora.

Attachment