La quarta victòria a la lliga arriba a Vitòria

araski-uni-cronica

Amb un altre resultat ampli, l’Spar Citylift va demostrar dissabte el seu potencial i bon moment de forma en guanyar a la pista de l’Araski Vitòria per 53 a 88. I ja és la quarta victòria a la Liga Dia en cinc jornades. Un rival difícil, en teoria, que les gironines van saber dominar des de l’inici i al mateix temps van demostrar el bon inici de temporada. En la línia dels darrers partits, les jugadores d’Èric Surís van comandar el matx des dels primers minuts i el primer quart ja va finalitzar amb un 11 a 20 mentre que al descans el marcador ja era de 25-41. Una bona defensa, el factor intensitat i l’encert en atac van tornar a ser aspectes vitals. La jornada va ser especial, ja que la Federació Espanyola de Bàsquet la va voler dedicar al càncer de mama a través de la campanya “Súmate al Rosa” i les nostres jugadores s’hi van voler sumar: van jugar amb mitjons de color rosa i es van posar unes ulleres promocionals de color rosa abans del matx.

El proper partit serà dijous que ve a Fontajau en la tercera jornada de l’Eurocup Women contra el VBW CEKK Cegled hongarès, que du una victòria en guanyar en la darrera jornada al Gernika.