Una victòria de prestigi contra el Landes

Uni Girona 78 - 47 Basket Landes

Segon partit a l’Eurocup Women i segona victòria àmplia que demostra el potencial d’aquesta plantilla. L’esperat debut a Fontajau contra el Basket Landes va acabar amb un resultat inesperat i contundent: 78-47. Aquest triomf aporta prestigi a l’equip i li ha de donar ales per encarar els quatre propers matxs d’aquesta lligueta.

L’equip va sortir des del primer minut molt concentrat i amb ganes de fer un bon partit. La intensitat i la bona defensa van ser vitals per superar un rival, en teoria, més superior. Cal destacar la lesió que es va fer en l’entrenament matinal la base internacional Dumerc que li va impedir disputar el partit.

El primer quart ja va acabar amb victòria per l’Uni Girona per 18-13. Al Landes, la bescanonina Queralt Casas va intentar ser el referent del joc però no la va acompanyar l’equip, que es va veure cada vegada més impotent pel brillant joc de les gironines. Al descans, la diferència ja era important: 42-27.

I en les dues últimes parts, l’Spar Citylift Girona no va baixar la tensió i la distància es va anar mantenint. Una festa per al bàsquet i un retorn als aficionats fidels que ahir van venir a Fontajau a animar l’equip. 78-47 al final i ara torna la lliga amb el partit a la pista de l’Araski de Vitòria, demà a les 18:30h.