La segona jornada d’Eurolliga es queda a Lió. (ASVEL Feminin 89 – 67 Spar Citylift Girona)

La segona jornada d’Eurolliga es queda a Lió. (ASVEL Feminin 89 – 67 Spar Citylift Girona)

El domini interior de les locals i el ritme elevat d’anotació dónen la victòria a ASVEL Feminin.

Crònica Euroleague, jornada 2

Segona derrota de l’Spar Citylift Girona en un pavelló complicadíssim com és el Gimnase Mado Bonnet de Lió. L’enfrontament ha començat amb un gran primer quart lionès en tots els aspectes; la circulació de pilota de l’Spar Citylift Girona en els primers minuts no ha estat còmode davant d’un ASVEL Feminin que ha sabut robar 3 pilotes de forma ràpida i no ha volgut perdonar cap cistella clara des del començament. Un parcial local de 8-0 ha obert una escletxa en el marcador, respost ràpidament amb dos triples ràpids, primer de Sykes i després de Palau. Amb tot, la reacció local, amb un 50% en tirs de camp, ha estat impecable, per tancar el primer període amb el resultat de 26-17.

El bon plantejament ofensiu local i l’encert han seguit dominant el segon quart: Lyon ha sabut treballar bé les segones jugades, capturant fins a 15 rebots en aquest quart, mentre que les Spar Citylift s’ha quedat només amb 6. El domini sota cistella –i el poder de la pivot local Ciak, amb 5 rebots- ha quedat patent i ha deixat a les d’Eric Surís amb un -17 al descans.

Elonu, amb 13 punts, però condicionada amb la 3a falta en l’inici del 3r quart, ha estat la jugadora més ben valorada dels dos primers períodes, amb un +13. El 50-33 amb el qual s’ha iniciat la segona meitat estava marcant un ritme d’anotació elevat i obligava a l’equip gironí a millorar l’encert per no perdre el partit de vista. La millora d’aquest aspecte ha fet que s’emportés el tercer quart per un 18-20.

Les esperances visitants han quedat pràcticament esvaïdes als primers minuts del darrer temps, quan ASVEL Feminin ha sabut prémer l’accelerador i tornar al seu ritme alt d’anotació. Finalment, amb un 89-67, l’Spar CItylift Girona suma la segona derrota a l’Euroleague i ja espera rebre el Sopron hongarès el proper dijous a Fontajau, en el debut com a local en la competició.