La intensitat a la zona dóna la sisena victòria consecutiva (Spar Citylift Girona 64 – 51 CD Promete)

La intensitat a la zona dóna la sisena victòria consecutiva (Spar Citylift Girona 64 – 51 Campus Promete)

Spar Citylift Girona 64 – 51 CD PrometeLes noies d’Eric Surís han començat molt connectades al partit; atacant bé sota cistella, aprofitant les segones jugades amb molts rebots ofensius –fins a 5- i amb una Tijana Andusic molt inspirada en el tir des dels 4 metres, amb 7 punts en un primer quart que ha acabat 18-6.

Al segon quart les del Campus Promete han fet un pas endavant en atac i s’han mostrat molt més agressives i encertades; en defensa, però han seguit deixant forats perquè l’Spar Citylift pogués seguir mantenint el seu còmode avantatge. Aquest aspecte ha permès agafar una gran quantitat de rebots ofensius –cinc de l’Helena Oma-. La mitja part ha arribat amb una diferència de 13 punts per les d’Eric Surís.

A la sortida dels vestidors, la protagonista ha estat la igualtat a la pista: Campus Promete ha canviat a una defensa zonal difícil de batre, però en atac no ha acabat de trobar bones situacions de tir per retallar distàncies al marcador. En el transcurs del tercer període, l’Spar Citylift Girona ha seguit agafant distància a través dels tirs lliures mentre que les locals s’han seguit fent fortes dins de la zona tant en atac com en defensa. El penúltim període ha acabat amb un 52 a 37 per les locals.

Ja posats en els últims 10 minuts de partit, la dinàmica de joc no ha canviat gaire en comparació als altres trenta minuts. Les dures defenses en ambdós costats de la pista s’han apoderat de tot el protagonisme del partit deixant així una escassa anotació.

Pel que fa a les líders anotadores del partit, l’exjugadora de l’Spar CityliftDongue, s’ha vestit d’MVP per aportar 24 punts a les visitants mentre que l’anotació local ha estat molt repartida en un partit molt més complicat del que indica el marcador.

El següent partit serà el dijous 31 d’octubre en l’estrena de l’Euroleague Women de l’Spar Citylift a Fontajau en la qual l’equip rebrà el Sopron Basket a les 20.15 h.