LA SUPERCOPA, PRESENTADA A L’ESPAI GIRONÈS

LA SUPERCOPA, PRESENTADA A L’ESPAI GIRONÈS

Eric Surís: “Amb un Fontajau ple tenim moltes més opcions de victòria“.

IMG_8986

La Supercopa Liga Dia, que es disputarà diumenge 22 a les 18.30 hores davant Perfumerías Avenida, encetarà la temporada oficial a Fontajau i serà el primer títol FEB en joc. El club gironí disputarà per sisena vegada aquest títol, el qual només ha pogut aixecar en l’edició celebrada precisament a Fontajau l’any 2015.

Pau Jordà ha destacat el suport continuat del centre comercial al club durant més de 10 anys així com la implicació de l’Espai Gironès amb les moltes activitats que es porten a terme al territori durant l’any.

El president, Cayetano Pérez ha agraït a l’Espai Gironès per a la contínua col·laboració amb el club. “Sense aquesta col·laboració seria complicat que l’esport femení tirés endavant.” També ha comentat que “com a campiones volem aconseguir aquesta copa davant de l’etern rival en un partit molt interessant. Us convidem a ser-hi presents.”

Eric Surís ha comentat que: “La pressió per guanyar els títols ens la posem nosaltres mateixes. La nostra ambició sempre és guanyar, però a la vegada hem de tenir en compte saber on ens trobem. Afrontem la Supercopa amb molta il·lusió i motivació, però a la vegada sabent que estem en pretemporada, en plena construcció i que tant de bo puguem guanyar. Tot i això hem de tenir en compte que la temporada no ha fet més que començar i que aquesta serà molt exigent.” “Amb un Fontajau ple tenim moltes més opcions de victòria”.

Adaora Elonu: “La màxima diferència és que estaré jugant davant les jugadores amb qui he compartit vestidor els últims tres anys. A Girona hi ha un gran equip i estic molt emocionada de formar-ne part.”

Attachment