L’Spar Citylift Girona es proclama supercampió. (Spar Citylift Girona 82 – 80 Perfumerías Avenida)

L’Spar Citylift Girona es proclama supercampió. (Spar Citylift Girona 82 – 80 Perfumerías Avenida)

Spar Citylift Girona 82 – 80 Perfumerías Avenida

Inici de llibre per a l’Spar Citylift, que ha sabut agafar una renda important en el primer quart, amb un 20 – 12 construït gràcies a l’encert ofensiu gironí, una bona circulació de pilota i diverses possessions esgotades, que han estat un clar exemple de la intensitat que les jugadores d’Eric Surís han imprès al parquet.

Major encert de les castellanes en el segon quart, que han aconseguit empatar a 27 a l’equador del període. La tònica fins al descans ha estat molt semblant, amb tots dos conjunts molt encertats en l’aspecte anotador – Perfumerías Avenida, amb un 54% en tirs de 3 punts, ha tornar a entrar al partit-.

Amb un 39 – 39 s’ha encetat el tercer quart que ha començat amb un domini local, sabent ja des de la sortida des dels vestidors que el percentatge d’encert no podia tornar a baixar. Un parcial de 0-7 per Salamanca, respost ràpidament per les gironines ha marcat un intercanvi de cops que ha durat fins pràcticament el darrer instant. 10 han estat els canvis d’avantatge en el marcador i finalment, amb una Elonu pletòrica –MVP avui- que debutava a Fontajau com a local davant del seu ex equip, i dos rebots en els darreres 30 segons de Tijana Andusic´, han donat el definitiu 82-80 per endur-se la Supercopa 2019 davant d’un Fontajau entregat.