Laia Flores: “És un honor jugar amb aquestes jugadores”

Laia Flores: “És un honor jugar amb aquestes jugadores”

Foto: David Subirana

Com et sents al saber que vestiràs la samarreta de l’Spar Girona durant les pròximes dues temporades?

Per mi és un honor. És un club que admiro des de ben petita, des que jugava al Mataró. És un privilegi. He treballat molt intensament totes aquestes temporades per jugar a un club així de gran i amb opció de guanyar títols. Estic molt contenta.

Com es va cuinar el seu fitxatge?

En acabar la temporada al Promete vaig tenir l’oferta de jugar per l’Spar Girona. És una cosa que tenia al cap. Vaig pensar que si m’arribava aquesta opció no dubtaria en fitxar. Va arribar i la vaig complir. La incorporació immediata ha sigut quelcom d’últim moment. Volien a algú per la rotació. Han pensat amb mi i estic molt agraïda de poder ajudar en tot el possible.

I esperaves estar disponible ja per aquest final de temporada?

No tenia al cap poder ajudar al final de temporada. De fet ni ho sabia. Però a causa de la lesió de la María ha sorgit aquesta opció. Em va arribar els últims dies de la setmana passada.

Estic molt contenta de poder ajudar en el que sigui, de poder jugar unes semifinals de lliga. És el somni de qualsevol jugadora. Tant de bo ajudar a l’equip a passar a la final i aconseguir el títol.

I de cop l’endemà entrenant a Argentona… Com la van rebre les companyes?

La veritat és que estava molt nerviosa al primer dia. Tant l’entrenador com les companyes em van rebre amb els braços oberts. Em van acollir des del principi. Em vaig aprendre les jugades i he estudiat l’estil de joc que té l’equip. Sempre m’han ajudat en el que he necessitat.

Entenc que deu ser un honor jugar amb jugadores com Laia Palau, Sonja Vasic…

És un honor jugar amb jugadores d’aquesta talla, però en veritat estic contenta per jugar amb totes. Les he seguit durant la temporada. He jugat contra elles… Les admiro des de fa molt de temps. Poder compartir pista amb aquestes jugadores és un honor i espero donar el meu màxim per ajudar a l’equip a guanyar un títol més.

Què pots aportar a l’equip?

Encara no sé quin rol tindré. Si jugaré uns minuts o no. Dependrà de l’entrenador. Però crec que puc aportar verticalitat. Puc ajudar a l’equip en ser una rotació més i m’han demanat que jugui com sé.

Com valores el proper rival i com haurà d’actuar l’equip per superar la ronda?

València és un equip molt bo. Ho ha demostrat guanyant l’Eurocup. Tenen grans jugadores, tant a l’exterior com a l’interior, però nosaltres també. L’equip ha de preparar bé el matx. Fer un scouting individual i col·lectiu i sortit als nostres límits per intentar guanyar el primer partit.

Attachment