Laia Palau: “Hem fet un gran treball en equip”

Laia Palau: “Hem fet un gran treball en equip”

Després de superar a l’Schio per 68 a 76, Laia Palau, contenta, va ser la primera en assistir a la roda de premsa de Schio. La capitana de l’Spar va valorar la primera victòria a l’Euroleague 21-22, destacant la dificultat de jugar fora de casa: “Estem molt contentes. L’Schio és un dels equips grans d’aquesta Eurolliga. Ha demostrat una solidesa tant a les qualificacions com en els primers partits, a més estem jugant a casa seva”.

Segons Laia Palau, la clau del partit de l’Uni va ser gràcies a la solidesa defensiva: “Hem demostrat un gran nivell defensiu, que ens ha permès jugar en atac més solt i totes les jugadores han aportat. Hem fet un gran treball en equip. Veniem d’uns dies molt durs. Hem demostrat molt de caràcter al venir aquí a Itàlia i guanyar”.

Alfred Julbe, es va mostrar molt satisfet pel partit de l’Spar Girona: “Un partit molt complet. Molt bonic. Molt contentes totes. El vestidor ho ha celebrat moltíssim. No és només una victòria a camp contrari a Eurolliga, és el fet de demostrar que podem jugar bé a bàsquet”.

El nostre entrenador ha destacat el fet de comptar amb una quatre natural després d’uns dies d’adaptació: “Hem millorat l’estructura amb una quatre que s’ha adaptat. L’equip queda una mica més oxigenat. Molta gent està debutant en aquests partits d’aquest nivell i s’estan consolidant individualment. La gent està creient en elles mateixes i en l’equip”. Per acabar la roda de premsa, Alfred Julbe ho va deixar clar: “Toca celebrar i connectar ràpidament cap al següent partit”.

Attachment