LA PRÈVIA | SPAR GIRONA – LEGANÉS

LA PRÈVIA | SPAR GIRONA- LEGANÉS

El partit es televisarà per La Xarxa.

No hi ha temps per celebrar. Després de sorprendre a Europa amb una victòria a domicili contra el Famila Schio, l’Spar Girona rep la visita d’unes recents ascendides.

El Leganés buscarà aquest diumenge a les 18 h a Fontajau trencar amb la seva mala dinàmica, i es que les madrilenyes només han pogut superar al Baxi Ferrol en aquest inici de temporada a la LF Endesa.

AMB UNA VICTÒRIA

Després de sorprendre el Barça i aconseguir l’ascens a la Lliga Femenina, el Leganés arriba a Girona amb una dinàmica negativa.

Amb una victòria i tres derrotes, les de Madrid buscaran assaltar el pavelló de Fontajau per tornar a sumar i guanyar el seu primer partit a domicili. I és que les de Ángel Fernández només han pogut guanyar a la Lliga Femenina Endesa en la jornada dos. De fet, l’enfrontament en què van sortir victorioses va ser contra les altres recentment ascendides, el Baxi Ferrol. En aquell partit, el Leganés es va imposar per 80 a 69.

Per superar a les madrilenyes, l’Spar Girona haurà de frenar al seu equip exterior, on destaquen les jugadores Tierra La She Ruffin, amb 13,8 punts per partit i Imani Ty Leah, amb 12,5 punts.

LA LLIBRETA DEL PARTIT

Respecte a les rivals, Julia Reisingerová ha destacat que “és un equip nou a la lliga. Hi ha moltes coses a vigilar, com els tirs de tres, ja que tenen un bon perímetre. A més, també tenen bones jugadores interiors. Tindrem un partit complicat. Però és ara el moment de tornar a la part alta de la classificació. Hem de defensar, coneixents millor i guanyar”.

La txeca també ha valorat la victòria de l’altre dia. “Estem molt bé. Vam superar un partit complicat. Tenim possibilitats de guanyar contra equips molt bons. Tenim ganes de treballar més i guanyar més partits”, destacava Reisingerová.

Attachment