LAIA PALAU JUGARÀ UNA TEMPORADA MÉS AMB L’SPAR GIRONA

LAIA PALAU JUGARÀ UNA TEMPORADA MÉS AMB L’SPAR GIRONA

La base barcelonina renova el seu compromís amb el club per a la temporada 2021-2022.

Laia Palau serà un any més jugadora de l’Spar Girona. La base, de 41 anys, complirà d’aquesta manera la seva quarta temporada a Fontajau.

“Un any més. He tardat una mica a prendre aquesta decisió per totes les circumstàncies. Internament no estava preparada per deixar de jugar i abandonar aquest projecte de l’Uni Girona. Tot i ser un any complicat, tinc moltes ganes de gaudir d’un any amb públic i de certa normalitat. L’opció més intel·ligent era continuar”, destaca la capitana Laia Palau.

Cayetano Pérez, president de l’Spar Girona, ha valorat la renovació: “Avui ja podem confirmar la continuïtat de Laia Palau. És un privilegi comptar un any més amb la Laia al nostre equip, per tot el que aporta. No tan sols com a jugadora sinó com a persona.

Amb la renovació de Laia Palau l’equip agafa forma, i és que el nom de la capitana se suma als de Frida Eldebrink, Giedre Labuckiene, Kennedy Burke, Laia Flores, Júlia Soler i Julia Reisingerová.

Sobre Laia Palau

La seva trajectòria amb l’equip gironí inclou ja tres títols FEB, com són la Lliga aconseguida el 5 de maig de 2019, la Supercopa de la temporada passada i l’última edició de la Copa de la Reina.

Pel que fa a la selecció estatal, és la jugadora amb més medalles, amb un total de 12, sumant Mundials, Europeus i Jocs Olímpics.

  • (*) Els registres de la FEB només arriben fins el 98. El debut de Laia Palau va ser el 25 de setembre de 1995, amb l’Universitari.

Attachment