MARLEX I L’SPAR GIRONA UNEIXEN FORCES

MARLEX I L’SPAR GIRONA UNEIXEN FORCES

Foto: David Subirana

Marlex, empresa de recursos humans especialitzada en selecció de professionals, es converteix en nou patrocinador de l’Spar Girona. L’acord es va formalitzar el passat dimecres al pavelló de Fontajau de Girona. A la signatura va assistir, per part de Marlex, Marc Sanabras, director corporatiu de Marlex i Marc Duran, director de Marlex Girona. Per part de l’Spar Girona, el director general Xavi Fernández i la capitana Laia Palau.

Marc Sanabras es va mostrar “satisfet de poder contribuir en un club gironí de primer nivell i de referència a nivell Europeu, com és l’Uni Girona. Des de Marlex ens identifiquem molt amb els valors de l’Uni Girona, com el treball en equip, l’esforç, la humilitat que transmeten totes les seves jugadores i és un honor contribuir en el desenvolupament de l’esport femení”.

Per la seva banda, Xavi Fernández va manifestar que “aquest acord ens enfortirà mútuament. Seguim sumant partners i suports per mantenir aquesta excel·lència esportiva. Moltes gràcies a Marlex per confiar amb el nostre club”.

Marlex espera que aquest patrocini ajudi a assolir els reptes més grans en l’àmbit esportiu de l’Spar Girona en la temporada 2021-2022. Per la nostra part, volem agrair a la marca el seu compromís i la seva aposta per nosaltres.

Attachment