LAIA PALAU: “LES DECISIONS QUE PRENEM SON PER MILLORAR”

LAIA PALAU: “LES DECISIONS QUE PRENEM SON PER MILLORAR”

Laia Palau, directora esportiva de l’Uni Girona CB, ha comunicat davant dels mitjans oficials la destitució de Laura Antoja com a entrenadora del conjunt gironí. “La roda de premsa és per comentar que no continuem amb la Laura Antoja com a entrenadora. Hem fet una aposta important en aquesta plantilla, que podria ser d’Eurolliga, i sí, com a club tenim una urgència. Hem decidit prendre aquesta decisió a mitjans de temporada i pensem que és el moment ideal per revertir aquesta situació. Tenim un calendari que si no anem amb compte se’ns pot complicar. El Jordi Sargatal s’ocuparà de l’equip aquesta setmana, dimecres i dissabte. Tingueu molt clar que personalment, el club, la junta, jo, l’aposta de posar la Laura Antoja d’entrenadora era una aposta personal, pel respecte que li tenim, com a persona de club, per tot el que ha fet per aquest club. Volíem donar-li aquesta oportunitat. Potser molta gent dirà que no hem donat prou temps, però hem d’entendre que encara som ambiciosos. Tenim una plantilla suficient per competir i estar a dalt. Sempre les decisions que prenem són pensant que volem millorar l’equip”.

I és que segons Laia Palau, “l’exigència de la competició és la que és. Tots sabem que aquest món és així i desgraciadament els entrenadors són els que reben primers. Ella és la primera a rebre, però la responsabilitat és compartida. Intentem buscar una reacció dins de l’equip“.

“Busquem algú amb experiència perquè l’adaptació sigui la més ràpida possible”. A l’espera del nou entrenador, “en Jordi Sargatal s’ocuparà de l’equip aquesta setmana, dimecres i dissabte”.

 

Attachment