Jugadores de l’Uni Girona participen a la campanya solidària de Nadal de l’Espai Gironès

Jugadores de l’Uni Girona participen a la campanya solidària de Nadal de l’Espai Gironès

Han penjat els seus desitjos als arbres instal·lats i han fet la seva aportació per al projecte Aprenem com tu de la Fundació Astrid-21

Jugadores de l’Uni Girona han participat a la campanya solidària de l’Espai Gironès. Ahir van visitar el centre comercial, van penjar estrelles amb desitjos als arbres instal·lats a la zona de restauració i van fer la seva aportació per al projecte ‘Aprenem com tu’ de la Fundació Astrid-21, a la que es destinaran aquest any els diners recollits fins al 5 de gener. Dimecres 13 de desembre jugadors del CB Salt també van visitar l’Espai Gironès i van participar a la campanya solidària.

Les jugadores de l’Uni Girona que van visitar ahir l’Espai Gironès són Giedre Labuckiene, Laura Peña, Marta Canella i Ainhoa López.

El president de l’Uni Girona, Cayetano Pérez, ha destacat: “és un honor participar en la campanya. La solidaritat és un dels valors fonamentals del nostre club. Estem agraïts per l’oportunitat de compartir aquesta experiència amb l’Espai Gironès i esperem poder aportar el nostre granet de sorra”.

El gerent de l’Espai Gironès, Pau Jordà, ha agraït les mostres constants de col·laboració que fan que, un any més, la campanya solidària de Nadal estigui sent un èxit. “És un honor que les jugadores de L’Uni Girona, club amb el qual compartim valors i arrelament al territori vulguin ajudar-nos amb la campanya solidària any rere any. Esperem que sigui un gran èxit com ho han estat les anteriors”, ha remarcat.

El centre comercial ha instal·lat quatre arbres gegants de cartró reciclat i sostenible, que es van omplint d’adornaments que pengen les persones que volen col·laborar. Es pot participar escrivint desitjos en estrelles solidàries que es poden aconseguir al Punt d’Informació i que han estat dissenyades pels usuaris de la Fundació. Les donacions per participar són a partir d’1 euro.

Els dies 21 i 22 de desembre, l’actor i padrí de la campanya, Martí Peraferrer, durà a terme a l’Espai Gironès una representació del poema de Nadal de Josep Maria de Segarra, en dues funcions cada dia, a les 18h i a les 19:30h. L’actor Martí Peraferrer convida per mitjà d’aquesta representació a viure una experiència poètica i sensorial, immersiva i de proximitat. Les persones interessades poden recollir les entrades gratuïtament al Punt d’Informació o bé per mitjà del web: www.femnadalentretots.com. Es podran fer donatius en el moment de les funcions, que també es destinaran a la Fundació.

L’Espai Gironès ha programat, pel 28 de desembre a les 18h a una carpa instal·lada al pàrquing exterior, el musical Peter Pan, un espectacle únic dut a terme per una companyia de teatre inclusiva (Candileja Producciones), on una part dels actors tenen una discapacitat intel·lectual. Es tracta d’un divertit espectacle de 80 minuts. Els donatius són de 3 euros per persona i les entrades es poden reservar també al web www.femnadalentretots.com.

Hi ha també tallers infantils on els més petits poden dissenyar els seus propis guarniments de Nadal, que es poden endur a casa seva i també penjar als arbres solidaris. Es pot participar amb donatius a partir d’1 euro. Els horaris dels propers tallers són de 16.00h a 20.00h, el 19 i el 20 de desembre; de 11.30h a 13.30h i de 16.00h a 20.00h, el  21, 22, 23, 27, 28, 29 i 30 de desembre i el 2, 3 i 4 de gener; i de 11.30h a 13.30h, el  24 i 31 de desembre i el 5 de gener

Projecte ‘Aprenem com tu’
La Fundació Astrid-21, entitat que treballa des de fa 35 anys per millorar la qualitat de vida i laboral de persones amb discapacitat intel·lectual i diversitat funcional, impulsa diferents projectes i els diners que es recullin es destinaran concretament a Aprenem com tu, un projecte que té com a objectiu que les persones amb necessitats educatives especials rebin una adaptació curricular adient dins l’àmbit acadèmic ordinari d’escoles i instituts. El programa, adreçat a edats entre els 3 i 18 anys, està pensat per atendre la mainada i joves de les comarques gironines amb síndrome de Down o altres discapacitats i també per donar suport a les seves famílies i als professionals dels centres. L’objectiu és afavorir la inclusió dels alumnes i potenciar al màxim la seva autonomia i l’assoliment de coneixements i habilitats.

Els dies 24 i 31 de desembre i el 7 de gener el centre comercial estarà obert.
Els dies 19, 20 i 21 de desembre, de 17:30h a 19:30h; els dies 22 i 23 de desembre, d’11:30h a 13:30h i de 17:30h a 19:30h; i el 24 de desembre, d’11:30h a 13:30h, es pot participar en el Tió de Nadal. Els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre i el 2, 3 i 4 de gener, d’11:30h a 13:30h i de 17:30h a 20h, i el 31 de desembre i 5 de gener, d’11:30h a 14h, el Patge Reial estarà present al centre comercial. El 3 de gener, de 10h a 14h, hi haurà un bus al pàrquing exterior per poder donar sang al Banc de Sang i Teixits.

Attachment