Laia Palau rep la Gran Creu del Reial Ordre del Mèrit Esportiu

Laia Palau rep la Gran Creu del Reial Ordre del Mèrit Esportiu

Laia Palau ha estat guardonada amb la Gran Creu del Reial Orde del Mèrit Esportiu pel president del Govern espanyol, Pedro Sánchez.

En la cerimònia s’ha destacat la trajectòria esportiva de Laia Palau, jugadora que ha guanyat dotze medalles amb la selecció espanyola. En l’àmbit de clubs, ha aconseguit 7 Lligues Femenines, 5 copes de la Reina i 2 Eurolligues, entre altres trofeus.

El mateix president Pedro Sánchez ha catalogat Laia com “la millor jugadora de la història del bàsquet espanyol” i ha reconegut que se li queda “curt el tractament d’excel·lència”. “La Laia és i serà sempre un model a seguir per les seves fites esportives, sense cap mena de dubte, però també pel valor del seu exemple, sobretot per les nenes i els joves. La teva trajectòria esportiva representa l’excel·lència, però també llança un missatge a favor de la igualtat i en defensa de l’esport femení”.

Laia Palau, emotiva pel títol, ha remarcat l’esport femení. “Sempre he sentit que he d’estar representat coses perquè és cert que les dones tenim menys visibilitat i hem de conquerir tots aquests espais, com treballar el doble”… “La meva característica ha estat persistir, resistir i fer-ho amb i per la gent, i fer-ho sobretot amb molt d’amor”.

Attachment