GIEDRE LABUCKIENE NO SEGUIRÀ A L’SPAR GIRONA

GRÀCIES PER TOT, GIEDRE

S’afegeix a les baixes d’Irati Etxarri, Marianna Tolo, Morgan Bertsch, Lauren Nicholson i Regan Magarity.

No és senzill dir adeu a una de les nostres, però avui ens hem d’acomiadar de Giedre Labuckiene. La capitana de l’Uni Girona no seguirà al club. Després de quatre temporades defensant la nostra samarreta, la pivot torna a Lituània per estar amb la seva família i jugar amb el Kibirkštis Vilnius de la capital del seu país natal.

Sense ser una jugadora que destaca principalment per les seves estadístiques, la jugadora es va guanyar el cor del club i afició per la seva entrega a dins i fora de la pista. La seva primera temporada va obtenir el títol de la Copa de la Reina, un triomf que el recordarà tota la seva vida. La Supercopa de la temporada 22-23, els quarts de final de l’Euroleague Women (aconseguit dues vegades) i les semifinals de l’EuroCup Women són altres èxits que la jugadora ha assolit amb la nostra samarreta. A més, aquesta temporada va arribar a la xifra de 196 partits jugats amb l’Spar Girona, convertint-se en la tercera jugadora amb més partits jugats de la nostra història.

“Voldria donar les gràcies a tots els aficionats, a la ciutat i al club per tenir-nos durant quatre temporades! És moment de tornar a casa, d’anar a l’escola i passar una altra pàgina a la nostra vida. Girona sempre estarà als nostres cors. Tornarem segur, per una raó o una altra. Us estimem! Gràcies”, va destacar Giedre Labuckiene a les XXSS del club.

Des de l’Uni Girona estem molt agraïts pel seu compromís, professionalitat, entrega i dedicació. Li desitgem molta sort en els seus futurs projectes i agraïm l’actitud amb la qual sempre ha defensat els nostres colors. La capitana torna a casa seva, però com ella sap i reconeix: “Girona sempre serà casa meva”.

Attachment