Lashann Higgs és l’última incorporació de l’Spar Girona

Lashann Higgs és l’última incorporació de l’Spar Girona

L’Uni Girona ha arribat a un acord amb Lashann Higgs (1,75 m, 1995) perquè la jugadora defensi la samarreta gironina la pròxima temporada.

La jugadora, amb passaport ‘Cotonou’, va jugar el curs passat al Global Hozono Jairis i va fer una mitjana de 12,3 punts i 9,6 de valoració per partit.

Laia Palau, directora esportiva de l’Spar Girona, ha valorat la incorporació. “Molt contentes d’anunciar el fitxatge de Higgs. La temporada passada va jugar a Jairis. Ha jugat a Gernika i Bembibre també, per tant, és una coneixedora de la nostra lliga. És una americana amb passaport ‘Cotonou’ i pot compartir files amb les nostres dues americanes. És una jugadora anotadora amb capacitat de generar joc i crear-se els seus propis tirs. Completa, crearà molt de perill. Amb ella tanquem la plantilla i crec que l’equip queda realment potent“.

Amb l’arribada de Higgs, l’Spar Girona té dotze noms confirmats per la temporada 23-24: Sandra Ygueravide, Laura Peña, Faustine Parra, Magali Mendy, Marta Canella, Kelsey Mitchell, Lashann Higgs, Morgan Bertsch, Regan Magarity, Irati Etxarri, Marianna Tolo i Giedre Labuckiene, a part de la nova entrenadora Laura Antoja.

Attachment