KELSEY MITCHELL FITXA PER L’SPAR GIRONA

KELSEY MITCHELL FITXA PER L’SPAR GIRONA

L’Uni Girona ha arribat a un acord amb Kelsey Mitchell (1,73 m, 1995) perquè la jugadora defensi la samarreta gironina la pròxima temporada.

Laia Palau, directora esportiva de l’Spar Girona, ha valorat la nova incorporació. “Estem molt contentes d’anunciar el fitxatge de Kelsey. És una jugadora que ara mateix milita a les files d’Indiana Fever, de la WNBA. És una jugadora absolutament killer, una anotadora pura que ha fet una mitjana de 16 punts par partit en els darrers anys a la WNBA. Estem davant d’una jugadora amb molts punts a les mans. Canvi de ritme molt potent, anotadora de tres, de dos, penetració… Una jugadora acostumada al nivell nord-americà. Ens oferirà espectacle per la seva capacitat cap a cistella i per la seva intensitat”.

Mitchell arribarà a l’octubre i s’estarà fins a gairebé el final de temporada. “Esperem que ens ajudi a aconseguir algun títol”, finalitza la directora esportiva.

Sobre Mitchell
Kelsey Mitchell va ser seleccionada en segona posició en el draft de la WNBA del 2018. Actualment, està fent una mitjana de 16,7 punts per partit. Uns números que l’han portat a disputar l’últim All-Star de la WNBA.

A més, va formar part de l’última convocatòria de la selecció nacional dels Estats Units. També és la segona jugadora amb més punts a la primera divisió de la NCAA.