LAURA ANTOJA: “COM A TOTS ELS PARTITS, HI HA DUES PARTS”

LAURA ANTOJA: “COM A TOTS ELS PARTITS, HI HA DUES PARTS”

Foto: David Subirana

Després del complicat partit que es va disputar dissabte 29 a Fontajau contra el Dynamo Kursk, Laura Antoja, que va agafar les rendes de l’equip durant aquesta jornada per la situació d’Alfred Julbe, va fer valoració de l’enfrontament. “Un partit de molta concentració en la primera part, havíem demanat una sèrie de condicions defensives i sabíem que eren molt difícils d’aconseguir, però la intensitat amb la qual hem jugat ens ha permès la fluïdesa i l’encert que hem tingut a la primera part”, ens explicava Antoja. Però com a tots partits, hi ha dues parts. “A la segona part, elles han endurit el joc. Són un equip molt més físic que nosaltres”.

Respecte a l’estratègia, l’objectiu de l’Spar era frenar els intents de tres del Kursk. “Durant la primera part ha funcionat, però durant la segona part elles han reaccionat, s’han sentit dominadores del joc i han capgirat el partit”, valorava la segona entrenadora.

D’aquesta remuntada un nom: Natasha Howard. L’americana va acabar el partit amb 33 punts, 19 rebots i 36 de valoració. “És una jugadora molt determinant i a l’u contra u és letal… El potencial del Kursk és tenir-la a ella a dins i quan fas l’ajuda per parar-la, les de fora es fan riques”.

Primer partit dirigint a l’Spar Girona

Laura Antoja, descriu la seva experiència com “brutal. Estic molt contenta de poder tenir aquesta opció. No són les millors circumstàncies perquè no vols mai que sigui per aquesta situació. Tanmateix, ho he viscut amb molta il·lusió, molt treball a darrere, l’equip s’ha posat al meu costat. Estic mola agraïda a les jugadores perquè el respecte ha sigut mutu. Hem cregut les unes amb les altres. Per tant, les meves sensacions és que haig d’aprendre, com tothom, però estic molt contenta”.

Situació a l’Euroleague Women

Respecte a les classificacions pels quarts, “pot passar de tot i nosaltres anem dia a dia. Tal com està anant i amb la situació de la Covid-19, que també afecta molt als resultats dels equips,  s’ha d’anar mirant partit a partit”.

L’objectiu principal de l’Uni Girona és “guanyar” a l’Arka Gdynia i al Basket Landes i a partir d’aquí veurem que passa.

Attachment