Laura Antoja valora el primer partit amb l’Spar Girona 2020-21

Laura Antoja valora el primer partit amb l’Spar Girona 2020-21

Després de fer-se oficial la setmana passada, Laura Antoja forma part de l’Staff Tècnic de l’Uni. L’exjugadora ja ha pogut analitzar el seu primer partit contra el Movistar Estudiantes. “El partit ha estat molta intensitat des del primer moment. Les jugadores han sortit molt conscienciades que la pista era molt complicada. El partit d’anada va ser complicat de tirar endavant així que no hi havia opció de relaxar-se”.

Un inici de partit on les nostres jugadores van dominar gràcies a la tàctica de la zona. “Ha anat molt bé. Hem carregat en tema ofensiu a l’interior, ja que teníem avantatge. Els i ha posat en molts problemes a elles. En exterior han pogut passar per davant i superar la defensa rival amb la qualitat que teníem i amb molta afectivitat”.

Si l’Spar Girona va dominar durant tot el parti va ser gràcies a la seva defensa. De fet, en trams de partit, les d’Alfred Julbe van utilitzar la defensa zonal (3-2). “El que ha sortit més bé és la nostra defensa. Que hem fet moltes ajudes defensives, col·lapsant la zona i dominant el rebot. Sobretot elles a la primera part ho han passat molt malament. Han augmentat la seva intensitat defensiva i el marcador s’ha relaxat en el segon tram. La segona part el joc ha estat més feixuc”.

Tot i alguns trams de desconeció, “el resum és que ha estat un bon partit. Les sensacions són bones. S’està creixent en aspectes que es treballen dia a dia i ens anem nodrint de noves armes per portar-ho endavant i fer que l’equip millori cada dia”, finalitza Laura Antoja.

Attachment