LA PRÈVIA | SPAR GIRONA – IDK EUSKOTREN

LA PRÈVIA | SPAR GIRONA – IDK EUSKOTREN

Foto: David Subirana

Poques persones s’haurien imaginat que quan Alfred Julbe va deixar enrere el pavelló de Palau per mudar-se a Fontajau tornaria a trepitjar aquesta pista. Qui ho hauria pensat? Doncs demà (dimarts 22 de desembre) el nostre entrenador tornarà a aquella pista que un dia va ser casa seva. “Quan ha passat tant de temps...Entrar per la porta et ve algun record evidentment. SI hi pogués haver afició hi hauria alguna emotivitat especial”.

Palau albergarà la jornada 17 de la Lliga Femenina Endesa. L’IDK Euskotren serà el rival a batre per seguir a la part alta de la classificació. L’objectiu de les gironines serà frenar el joc interior de les basques, on destaca la pívot Mariam Alou Coulibaly (11,5 punts per partit).”Un equip amb molt de potencial al joc interior. Hem de treballar i rebre molt a prop de bàsquet. Fer molta feina al rebot. Com tots els equips passen alts i baixos, però hi ha moments que nosaltres ens hem de preparar pels seus moments alts. Igualar o augmentar la seva intensitat. Treballar sobretot la línia de passada com vam fer contra l’Estudiantes“, destaca Alfred.

Respecte al joc de l’Uni, la idea d’Alfred és voler “tenir el to físic alt. Anar construint, solidificant. En aquesta construcció pots tenir moments baixos. Pretenem estar agressives a la línia de passada i buscar accions en defensa que ens permetin córrer en contraatac”.

Cal destacar que per aquest partit Alfred Julbe no podrà comptar amb Paola Ferrari. La 77 segueix recuperant-se de la lesió de la setmana passada.

Attachment