LAURA CORNELIUS FITXA PER L’SPAR GIRONA

LAURA CORNELIUS FITXA PER L’SPAR GIRONA

L’Uni犀利士
an> Girona ha arribat a un acord amb Laura Cornelius perquè la base neerlandesa defensi la samarreta del conjunt gironí durant la pròxima temporada.

Pere Puig, director esportiu de l’Spar Girona, ha valorat la nova incorporació. “Davant la retirada de Laia Palau i tenint en compte les grans bases que han passat per l’Uni Girona, se’ns obria un repte impossible de complir que era substituir a Palau. Descartada aquesta opció, ens vam decidir per una jugadora que formés un bon tàndem amb la Laia Flores, que fos una bona directora de joc, forta per competir a Eurolliga i que tingués bona mà. És el perfil que ens vam decidir amb Laura Cornelius“.

Cornelius arriba després de completar una gran temporada a l’IDK Euskotren. La jugadora holandesa va fer una mitjana de 7,9 punts, 2,4, rebots, 2,8 assistències i 8,4 de valoració per partit a la LF Endesa.

Sobre Laura Cornelius
Va començar la seva carrera al centre d’alt rendiment d’Amsterdam per després seguir la seva formació als Estats Units, on va competir als Miami Hurricanes de la NCAA durant tres temporades fins a arribar al bàsquet professional a Espanya. Per a la internacional neerlendesa aquesta serà la seva quarta temporada a la Lliga Endesa després de debutar amb el Zamora a la 19/20,  jugar fa dues campanyes al Lointek Gernika i la temporada passada a l’IDK Euskotren.

Attachment