BINTA DRAMMEH SEGUIRÀ DUES TEMPORADES MÉS

BINTA DRAMMEH SEGUIRÀ DUES TEMPORADES MÉS

Binta Drammeh amplia la seva vinculació amb el club fins al 2024

L’Spar Girona i Binta Drammeh seguiran de la mà dues temporades més. Ambdues parts han decidit executar la temporada opcional (2022-23) que ja contemplava el contracte i allargar la vinculació de la jugadora amb el club gironí un any més.

Pere Puig, director esportiu de l’Spar Girona, ha valorat la renovació. “La bona temporada que ha fet Binta Drammeh va fer que rebés algunes propostes d’altres clubs. Tot i que el seu contracte preveia la sortida per ambdues parts, hem decidit per mutu acord no exercir la clàusula i Binta seguirà la temporada vinent. Fins i tot hem augmentat un any més el contracte. Per tant, podrem gaudir a Binta dues temporades més”

Binta Drammeh renova després de jugar una gran temporada amb l’Spar. La jugadora ha fet una mitjana de 9,6 punts, 3 rebots i 8,2 de valoració per partit a la LF Endesa. A l’Euroleague Women ha fet una mitjana de 8,8 punts, 2,6 rebots i 6,7 de valoració per partit.

Sobre Binta Drammeh
Nascuda a Skäggetorp, Suècia, el 1992, Binta Drammeh és una jugadora exterior de 180 cm amb un llarg recorregut internacional. Va començar la seva trajectòria la temporada 2009-10 amb el Telge Basket on va va fer una mitjana de 15,6 punts i 9,4 rebots per partit. Ha passat per França, Alemanya, Rússia, Turquia, Hongria, Itàlia, Espanya i Letònia.

Attachment