L’ENCERT DES DE LA LLARGA DISTÀNCIA ENS DONA LA SEGONA VICTÒRIA DE LA PRETEMPORADA

L’ENCERT DES DE LA LLARGA DISTÀNCIA ENS DONA LA SEGONA VICTÒRIA DE LA PRETEMPORADA

Nova victòria de l’UNI Girona en aquesta pretemporada 22/23. Tot i les imprecisions inicials, les gironines s’han fet amb el partit des del final del primer quart, dominant a les badalonines gràcies a l’encert des de la llarga distància (86 a 62).

Primer quart d’imprecisions
Tot i el triple inicial de Faustine Parra (3 a 0), un Joventut defensiu ha frenat a les nostres i gràcies al domini del rebot ofensiu s’han situat per davant en el marcador (3 a 4). No obstant això, l’Spar ha igualat forces en defensa i ambdós conjunts s’han mantingut amb imprecisions ofensives en el primer compàs de partit (7 a 8). Finalment, les gironines han trobat una via d’escapament gràcies a l’encert des de la llarga distància de María Araújo i Berta Ribas (18 a 10).

Festival de triples
En el segon quart, les badalonines han sorprès l’Uni amb una forta pressió defensiva, aconseguint dos punts consecutius en el contraatac (18 a 14). Però com si es pogués fer Copy & Paste, l’Spar ha calcat el final del primer parcial i en un tres i no res ha passat per sobre de La Penya gràcies al triple, essent Faustine Parra, Laia Flores i María Araújo les principals armes ofensives de les gironines (43 a 27).

La represa, Binta Drammeh ha volgut sumar-se a la festa de l’Spar, liderant els atacs inicials del tercer quart i aconseguint 10 punts en només tres minuts (55 a 33). Tot i el cansament a les cames, les nostres han continuat imposant-se en atac gràcies al moviment de pilota i l’encert des de la línia exterior (72 a 47).

Gala Mestres, que ja portava una bona ratxa en el tram final del tercer parcial, ha continuat fent ús del seu potencial interior per castigar a les nostres (72 a 51). La pausa de Bernat Canut ha posat ordre a l’esquema ofensiva de l’Spar i de nou, el domini del triple ha tornat a passar per sobre del Joventut (Faustine i Araújo, 78 a 53). Tot i l’intent final de La Penya, Irati Etxarri ha aprofitat la seva mà des de la mitja distància per tancar el marcador (86 a 62).

Attachment