ACOMPANYA’NS A L’ESDEVENIMENT “ENTRE TOTES, TOT/ESPORT FEMENÍ”

ACOMPANYA’NS A L’ESDEVENIMENT “ENTRE TOTES, TOT/ESPORT FEMENÍ”

Inscripció en el següent enllaç:  https://forms.gle/FGijdN8oiRfpVbuU9 

L’Spar Girona participarà aquest dissabte 17 de setembre en l’acte “Entre Totes, Tot / Esport Femení” al Palau d’Esports Catalunya de Tarragona, organitzat per la secretària general de l’Esport i de l’Activitat Física de la Generalitat de Catalunya.

ENTRE TOTES, TOT/ESPORT FEMENÍ
Es tracta d’un esdeveniment amb diverses activitats on es vol comptar amb la participació de tots els clubs referents a Catalunya, amb l’objectiu de reconèixer la tasca continuada, el potencial i els èxits que s’han aconseguit i l’esforç que s’està fent cada dia per fer més gran l’esport femení del nostre país.

Des del club volem recolzar l’acte que permetrà visualitzar i empoderar el conjunt de l’esport femení a Catalunya. És per aquest motiu que a l’esdeveniment hi assistirà representació de tots els estaments del club, com jugadores, tècnics, directius, patrocinadors, simpatitzants, etc.

A més, obrim convocatòria per a tota aquella gent que vulgui participar en aquesta cita històrica. Inscripció en el següent enllaç:  https://forms.gle/FGijdN8oiRfpVbuU9   (El club organitzarà un bus gratuït per a la nostra afició, a més de cobrir el dinar).

Un cop enviada la sol·licitud d’assistència, el club enviarà un correu de confirmació en els pròxims dies. També es confirmarà l’horari de la sortida de l’autocar  (horari aprox. de sortida; 8’45h – 9h.  Fontajau.  17 de setembre).

Attachment