L’encert final de Lugo decanta el partit per a les gallegues. (Durán Maquinaria Ensino Lugo 77 – 70 Spar Citylift Girona)

L’encert final de Lugo decanta el partit per a les gallegues. (Durán Maquinaria Ensino Lugo 77 – 70 Spar Citylift Girona)

La millora ofensiva no ha estat suficient per endur-se la victòria cap a Girona.

Durán Maquinaria Ensino Lugo 77 – 70 Spar Citylift Girona

Tres triples pràcticament consecutius de les locals han donat l’empenta per començar dominant el partit. El rebot, però, ha estat gironí en els primers compassos de l’enfrontament, pal·liant així la manca d’encert inicial. A poc a poc l’Spar Citylift ha sabut entrar al partit i anotar amb més comoditat, sense poder parar però el poder ofensiu gallec. Amb un 26-20 s’ha arribat al final del primer quart.

Els dos minuts de pausa han anat molt bé a les jugadores d’Eric Surís, que han sigut capaces d’eixugar la distància en el marcador jugant de forma més agressiva en atac i trobant millors situacions de tir que en el primer parcial. A la mitja part, la igualtat seguia sent la protagonista en el marcador (38-37).

El canvi de dinàmica s’ha anat confirmat en el tercer quart: una defensa més robusta, que ha permès un parcial de 18-25 en aquest quart, ha estat la via per intentar trencar el marcador, acompanyat d’uns grans minuts anotadors d’Adaora Elonu i un gran joc ofensiu a nivell col•lectiu. El partit afrontava l’últim quart amb un 56-62.

Uns bons minuts defensius de les locals, han suposat problemes per a l’Spar Citylift, que li ha costat anotar en l’inici del darrer quart. Un triple de Xargay ha servit per trencar un mal parcial quan restaven 5 minuts per a la conclusió, però un Ensino Lugo ple d’empenta ha acabat imposant-se en uns darrers minuts més encertats (77-70).