Núria Martínez i Laia Palau, noves capitanes de l’Spar Citylift Girona

Núria Martínez i Laia Palau, noves capitanes de l’Spar Citylift Girona

Amb la marxa de Rosó Buch, la capitania serà compartida entre les dues jugadores catalanes.

44251755745_e64f778199_k

Després de la recent marxa de Rosó Buch al València, l’ex capitana de l’equip, el vestidor ha decidit que Laia Palau i Núria Martínez comparteixin capitania pel que resta de temporada.

En plena lluita en dos competicions i a l’espera de la Copa de la Reina, avui s’ha anunciat la recisió de contracte de Rosó Buch, a petició de la jugadora, per poder vincular-se al València BC. El buit que ha deixat la jugadora de Mataró com a capitana del primer equip l’ocuparan les bases Laia Palau i Núria Martínez.

Núria Martínez, que es troba en el tram final de la seva recuperació dels músculs isquiotibials, va arribar al club a la temporada 2017-2018 on, fins ara, ha aconseguit una Supercopa d’Espanya, una lliga i 2 lligues catalanes. Pel que fa a Laia Palau, arribada a Girona la temporada passada, gaudeix amb l’Spar Citylift Girona del mateix palmarès que Núria. A part de l’experìencia que aporten a l’equip, tenen al seu currículum un llarg recorregut amb la selecció espanyola ple d’èxits.

A part de coincidir amb la selecció, ambdues jugadores van jugar juntes al UB Barcelona durant les temporades 2000-2001 i 2001-2002.

Attachment