L’equip aconsegueix el bitllet per a les semifinals a Vitòria (RPK Araski 41 – 68 Spar Citylift Girona)

L’equip aconsegueix el bitllet per a les semifinals a Vitòria (RPK Araski 41 – 68 Spar Citylift Girona)

L'equip aconsegueix el bitllet per a les semifinals a Vitòria

El segon partit de la sèrie de quarts de final del play off de la Liga Dia ha començat amb un grau d’anotació molt alt, conscients tots dos conjunts de la importància dels primers minuts per dominar el partit després de la intensitat viscuda dimecres passat en el matx inaugural.

L’intercanvi de cops i la intensitat s’han mantingut durant el primer període, però l’encert i la bona defensa gironina han propiciat un avantatge de 12-20 per tancar el quart.

Els percentatges d’anotació han disminuït al segon quart; les seleccions de tir no han estat tan encertades però les jugadores d’Eric Surís han sabut trobar el seu joc per arribar a marxar de 18 punts en el marcador i trencar així el partit abans d’arribar al descans amb un 19-37.

Embranzida de les basques a l’inici de la segona meitat, tallada ràpidament pels atacs efectius de l’Spar Citylift que, liderades per una activa Laia Palau, han sabut trobar el camí per no deixar d’anotar, corrent en moltes ocasions i finalitzant amb solvència les oportunitats creades gràcies a una bona circulació de pilota. Al darrer quart s’hi ha arribat amb un 32-57.

Un bon parcial de 13-20 era el precursor d’un últim període que ha servit per consolidar el treballat avantatge assolit durant el bon partit de l’equip gironí i que ha suposat el passi a les semifinals amb un 41 – 68 final i molt bones sensacions. També ha pogut debutar el flamant fitxatge, Pierre-Louis, amb l’objectiu d’adaptar-se el més aviat possible a la dinàmica de l’equip de cara a la següent fase. Les semifinals, amb el rival encara per determinar entre el guanyador de l’eliminatòria del Cadí La Seu i IDK Gipuzkoa, arribarà el proper cap de setmana a Fontajau.