Buscant la 5a final consecutiva

Buscant la 5a final consecutiva

Buscant la 5a final consecutiva

Des de l’ascens a Lliga Femenina 1, ara fa 9 temporades, l’Spar Citylift Girona no ha deixat de lluitar per tots els títols FEB que hagin estat en disputa. La setmana passada parlàvem, en l’editorial d’aquesta mateixa revista, de la setena presència de l’equip en play off –la cinquena consecutiva-.

Ara el repte s’amplia; aquesta és la setena presència als play off pel títol, i ja són quatre les edicions en les quals s’ha arribat a la final, amb l’opció d’aconseguir el 5è passi a la última ronda si l’equip dirigit per Eric Surís aconsegueix superar l’eliminatòria de semifinals.

El repte és majúscul, donat que en aquests moments l’equip ja ha disputat 47 partits oficials des del 7 d’octubre –en la final de la Lliga Catalana davant Cadí La Seu fa 196 dies- el que suposa un partit disputat cada 4,1 dies.

El nou format de play off i de Copa de la Reina, amb 8 equips en comptes de 6, ha propiciat un plus de càrrega de partits a les cames de les jugadores gironines que, sumant el fet d’haver arribat fins a les semifinals de l’Eurocup, podrien suposar la disputa de fins a 5 partits més que en la temporada anterior.

Si finalment s’assolís el passi a les finals de play off de Liga Dia, l’equip superaria la xifra dels 50 partits.

Attachment